ЗСУ потрапили під прицільний ворожий вогонь на Донбасі, є втрати

Один український боєць загинув.

Ілюстрація: technosotnya.com

У результаті активних бойових дій на Донбасі 24 червня один український захисник загинув і ще четверо військовослужбовців отримали поранення, повідомляють Патріоти України.

Російські окупаційні війська 22 рази вдалися до прицільної вогню по наших позиціях, десять з яких - із забороненого озброєння. Підрозділи Об'єднаних сил не дозволяли противнику поліпшити тактичне положення, вели активну оборону і давали адекватну відповідь противнику.

На луганському напрямку бойові дії велися в районі населеного пункту Кримське. Там ворог застосовував по наших позиціях артилерію калібром 122 мм, 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю, а біля Луганського і Новозванівки обстріли були з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

На донецькому напрямку під прицільним вогнем знаходилися захисники Мар'їнки, Авдіївки і Кам'янки. На маріупольському напрямі найгарячіше було в Водяному. Там російські найманці вели вогонь по наших позиціях зі ствольної артилерії і 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Позиції навколо Лебединського піддалися обстрілу з танка і 122-мм артилерійських систем. Також ворожа активність спостерігалася в районі населених пунктів Богданівка, Гнутове і Широкино.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...