Зупинилось серце: Генерал армії РФ Шушукін, який командував операцією з окупації Крим, помер, - ЗМІ

Саме він очолював "кримську операцію".

 Ілюстрація: ЖЖПомер заступник начальника штабу повітряно-десантних військ Російської Федерації генерал-майор Олександр Шушукін. Причиною смерті 52-річного офіцера стала зупинка серця, повідомляється на сторінці "Столиця ВДВ" в Youtube, передають Патріоти України.

Цю інформацію підтвердив радник міністра внутрішніх справ України, журналіст Станіслав Речинський, який нагадав, що Шушукін командував військовою операцією РФ під час анексії Криму в 2014 році. "Шушукін очолював десантний контингент від РФ в кримській операції. До цього - операція в Осетії. Така ось "іронія дол ", - зазначив Речинський. Офіційного підтвердження смерті Шушукін на ресурсах міністерства оборони РФ поки немає.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...