Зупинити Трампа: Росія і Китай шпигують за американським авіаносцем, який прямує до КНДР

ЗМІ зазначають, що країни хочуть відстежити маневри авіаносця.

Ілюстрація: m.online.ua

Російська Федерація та КНР відправили розвідувальні кораблі, щоб стежити за американським авіаносцем Карл Вінсон, який прямує до Корейського півострова. Про це пише видання The Associated Press з посиланням на джерела серед уряду Японії, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що швидше за все РФ та Китай хочуть відстежити маневри авіаносця, які можуть означати, що США готові до військових дій проти Північної Кореї. Читайте також Радник Трампа: президент США переконав Сі Цзіньпіна, що КНДР - "тягар для всіх" Видання також повідомляє, що Також розвідувальні кораблі могли відправити для того, щоб надіслати американський владі певний "попереджувальний сигнал", адже КНР та Росія раніше висловили стурбованість жорсткою позицією американської влади стосовно ядерної загрози з боку КНДР.

Нагадаємо, віце-президент США Майк Пенс заявив, що "ера" стратегічного терпіння США "закінчилася", стосовно ракетно-ядерної проблеми КНДР. Про це він сказав 17 квітня під час відвідування Демілітаризованої зони (ДМЗ), яка є фактичним кордоном між Південною Кореєю і КНДР. Пенс заявив, що США рішуче налаштовані на те, щоб забезпечити безпеку на Корейському півострові "мирними засобами, шляхом переговорів". "Тим не менш розглядаються всі варіанти дій для досягнення мети і забезпечення стабільності народу цієї країни (Південної Кореї, — ред.)", — сказав віце-президент США.


Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...