Зустріч з Генрі Кіссінджером не минула дарма: Перший виступ Трампа в Конгресі дав позитивний результат, - експерт

Якщо це правда, то для української сторони це добре, переконаний економіст.

Дональд Трамп. Фото: segodnya.ua

У своєму блозі економіст Андрій Жалко-Титаренко написав, що перший виступ президента США Дональда Трампа у Конгресі дав позитивний ефект, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

За даними журналістів телеканалу, про те, що керівник Білого дому говорив про правильні речі, заявили 69% громадян, а розкритикували виступ Трампа лише 26% американських громадян. У зв’язку з цим експерт наголосив на те, що у своєму виступі президент США анонсував збільшення військового бюджету відразу на 54 мільярди доларів, а це є його безпосередньою реакцією на дії Росії.

«Таким же чином Трамп на досить високому рівні використав поняття «радикального ісламського тероризму» та підкреслив, що головним його обов’язком є захист американських громадян. В понеділок очікується вихід президентського декрету щодо в'їзду з країн високого ризику. Ходять чутки, що Трамп зустрічався з Генрі Кіссінджером, і їм не вдалося домовитися. Якщо це правда, то для української сторони це добре - позиція Кіссінджера була на користь «розміну» України на Сирію та передачу всіх країн СНД пі вплив Росії», - зазначив експерт, додавши, що реакція біржі на виступ Трампа також була позитивною.

Намічається торг? Путін летить до китайського друга Сі Цзіньпіна на переговори

вівторок, 14 травень 2024, 11:30

Російський диктатор Володимир Путін летить до лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Візит запланований на 16-17 травня.Про це повідомили у Кремлі, передають російські пропагандисти. Зазначається, що Путін і Сі Цзіньпін проведуть переговори та підпишуть низку доку...

"Одна тріщина в лінії відкрила шлях": У NYT проаналізували наступ військ Путіна на Харківщину

вівторок, 14 травень 2024, 11:26

Українська армія сьогодні є найуразливішою від початку повномасштабного вторгнення. Росія намагається скористатися цим вікном можливостей, посилюючи свої напади на сході та погрожує відкрити новий фронт. Про це йдеться в матеріалі The New York Times. Р...