Звідки гроші? НАБУ знайшло у нардепа палац у Франції за 40 млн євро

У Бюро попросили надати доступ до договорів про покупку землі з метою підтвердження або спростування можливих фактів незаконного збагачення внаслідок придбання у власність вищевказаної нерухомості.

Фото: imagecdn1.luxnet.ua

Детективи Національного антикорупційного бюро вважають, що народний депутат від фракції "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін придбав у Франції житловий будинок за більш ніж 40 мільйонів євро. Про це йдеться у клопотанні детектива НАБУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Слово і Діло".

У клопотанні зазначено, що нардеп у своїй декларації вказав цей будинок загальною площею майже 1 056 кв. м. При цьому законність підстав придбання нерухомості в муніципалітеті Сен-Жан-Кап-Ферра не підтверджена доказами.

Детектив також попросив суд надати доступ до низки договорів про придбання Льовочкіним земельних ділянок в Обухові та Обухівському районі Київської області загальною площею понад 11 га.

У НАБУ вважають, що покупка цієї землі і будинки у Франції не відповідають доходам народного депутата.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: