Звідки гроші? У дітей нового очільника Донеччини Куця статків на мільйони

Декларація Куця закрита, оскільки він раніше працював у СБУ. Також досі немає інформації про нового очільника і на сайті Донецької обласної державної адміністрації. Однак журналістам вдалося дізнатися цікаві факти.

Фото: vchasnoua.com

Дітям нового губернатора Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця подарували квартиру за 4 млн гривень, вони є власниками 90-метрового будинку і 10 соток землі під Києвом, повідомляють Патріоти України.

Так, у вересні 2017 року батько, брат і Катерина Куць, яка, ймовірно, доводиться генералу дружиною, заснували у селі Лісники під Києвом обслуговуючий кооператив "Садове товариство "Садиба".

Повідомляється, що власниками 90-метрового будинку, у якому зареєстрована юрособа, і 10 соток землі під ним, виявилися діти Куця - Анастасія та Олександр. Нерухомість була їм подарована 6 грудня 2017 року.

Також того ж дня Анастасія й Олександр Куць отримали в дар - квартиру площею 98 кв. м у ЖК "Французький квартал". Ціни на подібні трикімнатні квартири там стартують від 44 тисяч гривень за метр квадратний, тож вартість такого помешкання складає близько 4,3 млн.

Згідно інформації із відкритого реєстру МВС, новий губернатор має автомобіль Volkswagen Touareg 2007 року випуску, Катерина Куць є власницею мікроавтобуса Volkswagen Multivan 2010 року. Зазначають, що приблизна вартість цих автівок на даний час становить приблизно 35-40 тисяч доларів.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...