Звільнення окупованого Донбасу: План Авакова суперечить плану Порошенка, - нардеп (відео)

Парламентарій зазначив, що в української влади є всі можливості, щоб домовитися і чітко від імені українського народу довести цей покроковий план.

Єгор Фірсов. Фото:NewsNetwork

План міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо визволення окупованих територій на Донбасі суперечить плану Президента України Петра Порошенка. Таку думку висловив народний депутат Єгор Фірсов у прямому ефірі 24 Каналу, передають Патріоти України.

"Мені дуже шкода, що у держави не з’явилося чіткого плану. Тому що план міністра Авакова суперечить плану Президента України Петра Порошенка", – переконаний політик.

Він зазначив, що в української влади є всі можливості, щоб домовитися і чітко від імені українського народу довести цей покроковий план".

"Я не вірю в можливість реалізації плану Авакова, тому що неможливо очистити поступово море, його очищуєш або загалом, або частинами, що не може статися," – сказав Фірсов.

Нардеп також зазначив, що миртворчу місію в Україні в ООН не затвердять по одній причині.

"Головне завдання миротворчої місії в Україні – перекрити кордон, щоб бойовикам не надходило озброєння з території Росії. Без цієї норми взагалі миротворча місія не має жодного сенсу. Ба більше, що ООН її не затвердить і самі миротворці там не з’являться. Бо якщо Росія буде продовжувати постачати зброю, то це означає, що вогонь там не припиниться", – запевнив політик.

Він підсумував, що план Авакова не є таким реалістичним.

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...