Звільнити негайно! ПАРЄ прийняла резолюцію про українських політв'язнів

У резолюції РФ закликали допустити до українців незалежних міжнародних спостерігачів і українських офіційних осіб.

Ілюстрація: antikor.com.ua

Парламентська асамблея Ради Європи прийняла резолюцію, в яку включені вимоги звільнити тих українців, яких незаконно тримають під вартою в окупованих Криму та на Донбасі. Про це заявив віце-президент ПАРЄ і нардеп від БПП Володимир Ар'єв у своєму Twitter, повідомляють Патріоти України.

Напередодні Комітет з правових питань та прав людини вніс у документ відповідні поправки. Асамблея закликала звільнити українців, а до того моменту забезпечити повну повагу їх прав, у тому числі шляхом дотримання заборони на катування і нелюдське або таке, що принижує гідність, поводження і покарання. ПАРЄ закликала утримуватися від примусового годування українського режисера Олега Сенцова або інших ув'язнених, якщо тільки це не потрібно з медичної точки зору для порятунку його або їх життя.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: