Звикай, недонаддержавна недонадімперіє: Ядерні бомбардувальники США вже тиждень виводять з себе Росію

Вранці два «американця» вилетіли з британської авіабази, облітаючи Калінінградську область, вивчили повітряний простір країн Балтії і повернулися назад.

Американці відплатили росіянам їхньої "монетою". Ілюстрація: соцмережі.

У понеділок, 25 березня, до російських кордоні наблизилися три американських стратегічних бомбардувальника Boeing B-52H Stratofortress. Такі дані демонструє моніторинговий ресурс Plane Radar, передають Патріоти України.

Зазначається, що вранці два «американця» вилетіли з британської авіабази, облітаючи Калінінградську область, вивчили повітряний простір країн Балтії і повернулися назад. Їх політ здійснювався на висоті приблизно трьох тисяч метрів від землі.

Одночасно з ними Stratofortress підлетів до Калінінградської області відпрацьовувати бомбометання по базі балтійського флоту.

Відомо також, що для підтримки B-52H з авіабази Мілденхол злетів літак радіоелектронної розвідки ВПС США Boeing RC-135V Rivet Joint.

Як повідомляв Національний центр управління оборони Російської Федерації, 23 березня чергові винищувачі Су-27 сил ППО двічі за добу супроводжували американські бомбардувальники. Літаки США були запеленговані засобами контролю повітряного простору на значній відстані від держкордону РФ. Однак командування прийняло рішення взяти потенційного ворога на супровід, для чого по тривозі підняли екіпажі винищувачів Су-27.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...