Звинувачення тягне на солідний тюремний термін: За вказівкою Порошенка СБУ прослуховує нардепів, – Мустафа Найєм (відео)

​Служба Безпеки України за особистою вказівкою голови держави займається прослуховуванням телефонних розмов народних депутатів України.

Таку заяву зробив народний депутат України Мустафа Найєм в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі»

на телеканалі ZIK, зазначають Патріоти України.

Зокрема, депутат зазначив: «за особистою вказівкою Президента прослуховуються депутатські телефони, мої телефони прослуховуються. Пан Олег Фролов, це генерал СБУ, який займається прослуховуванням депутатських телефонів. А потім ці інформаційні повідомлення лягають на стіл Президенту щодо того який журналіст кому дзвонив, який олігарх з ким спілкується з депутатів, що депутати роблять на роботі, з ким вони спілкуються. І це в країні, де йде війна. Але при цьому немає проблем, що в нас в Верховній раді є мільярдери, щодо яких обурюється і міжнародне суспільство, і громадськість і це нікого не хвилює. Це просто є моментом цього часу».

Мустафа Найєм також нагадав, сьогоднішня влада чинить так само, як і попередники, прослуховуючи телефони нардепів та вибірково порушуючи кримінальні провадження. «Чотири роки тому вони волали на всю країну, про те, що є вибіркове переслідування, вони кричали про те, що Президент дає особисті вказівки, щоб проводилось розслідування проти конкретних депутатів, і щоб прослуховували їх телефони. І сьогодні вони роблять те саме. І сьогодні треба сказати і Президенту і Генпрокурору і Кононенку і Грановському, бо вони стоять за цими справами: всі все розуміють. Це шито білими нитками. Якщо ви думаєте, що ви зможете скористатись цим компроматом – це не спрацює», підкреслив народний обранець.

Також, депутат повідомив, що володіє інформацією, що проти нього також хочуть відкрити провадження стосовно порушень при заповнені декларації про доходи: «мені сьогодні повідомили, що нібито, хочуть скласти протокол про корупцію щодо мене – що нібито я купив автомобіль і про це не написав за п’ять днів до того як закінчився термін. Однак це все було відомо. Але слідчі замість того, щоб зайти і прочитати, що людина задекларувала, показала, зареєструвала…Більше того, в НАЗК не приймали цю заяву. Тому я хочу попередити: якщо таки порушать справу, я буду змушений подавати до суду на НАЗК, що система електронного декларування, яку вони розробляли, за яку вони відповідальні, не працювала».

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...