1 лютого "Леді Ю" чекають неприємні наслідки: Ветеран АТО гнівно висловився про агітацію на з'їзді "Батьківщини" (відео)

Серед 42 людей, які вийшли разом із ЮВТ на сцену, були лише троє захисників Донецького аеропорту.
Тимошенко із військовими. Ілюстрація: 24 канал.

1 лютого ветеранська спілка збирає конференцію, аби висловити своє ставлення до участі військових у так званому "Форумі єднання" Юлії Тимошенко, де вона заявила про намір стати Президентом України. Про це у прямому ефірі розповів ініціатор конференції, волонтер та ветеран АТО конференції Влад Грищенко, передають Патріоти України.

"Останніми днями до мене багато дзвонили дружини загиблих в Донецькому аеропорту, яких діти отримали нагороди. В них одне запитання – їм теж віддавати нагороди? Зрозумійте, не можна спекулювати на пам'яті загиблих. Тому ми всі збираємось у Кризовому центрі, аби висловити свою думку. Якщо ти підтримуєш якогось кандидата, то, будь ласка, зніми нагороди, форму, а тоді висловлюй свою громадянську думку без маніпуляцій", – пояснив Грищенко.

Він також зазначив, що ті, хто перебуває на фронті права голосу не мають. Вони не беруть участь у виборах. Голосують тільки військові, які перебувають у місці дислокації по частинах. Більшість не має можливості проголосувати.

"Всі хлопці висловлюють невдоволення цим вчинком. Військові, які були на з'їзді, не мають права говорити, що Тимошенко є "кіборгом". Адже так назвали тих, хто дійсно стояв в Донецькому аеропорту. А до чого тут Юліє Володимирівно?", – емоційно висловився ветеран АТО.

За його інформацією, серед 42 людей, які вийшли на сцену, були лише троє захисників Донецького аеропорту.

Джерело: 24 канал

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...