10 березня Прощена неділя 2019 року: ТОП-5 речей, які потрібно встигнути цього дня

Ілюстрація: ukr.media

На сьогодні припадає - останній день Масниці - Прощена неділя, повідомляють Патріоти України.

Обов'язково в цей день потрібно:

Заспокоїтися і подумати над тим, що з понеділка, 19 лютого, починається Великий піст, випробування якого треба пройти гідно, пишуть "Подробности".

Цього дня не тільки можна, а й треба попросити вибачення у рідних, близьких. Для цього не треба перераховувати свої гріхи і образи, а досить тільки сказати: "Прости мене!"

Не можна нікому відмовляти в прощенні – це вважається великим гріхом. І якщо у вас просять вибачення, то варто відповісти: "Бог простить - і я прощаю!".

В останній день Масляної треба обов'язково сісти за стіл всім членам сім'ї. Наші предки сідали за стіл в Прощену неділю 7 разів - за кількістю днів Масляного тижня.

Християни йдуть до церкви. Це особливий день, тому що читається Нагірна проповідь. Під час служби священик просить вибачення у своїх прихожан.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...