1600 км/год! "Найшвидше авто на планеті" виставили на продаж (відео)

У Великобританії продають реактивний автомобіль Bloodhound SSC. За незвичайне авто просять досить невелику суму - 316 тис. доларів, повідомляють Патріоти України.

Автомобіль створювали в рамках дуже амбітного проекту. На Bloodhound SSC планували поставити світовий рекорд швидкості на суші - 1600 км/год. Довжина боліда - майже 14 метрів, вага - 6,5 тонн. Загальна потужність двох реактивних двигунів - 135 кінських сил.

Низька ціна пояснюється тим, що проект не закінчили і в авто потрібно вкладати ще мільйони доларів - у команди творців закінчилися кошти на розробку, і вони оголосили проект банкрутом.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...