19-річна дурепа з Росії додумалася: "Курмаршалу" Захарченку везуть у подарунок квіточку з могили згнилого у Гаазі югославського "м'ясника"

Спортсменка Мар'яна Наумова побувала в садибі Слободана Мілошевича, де їй подарували саджанець троянди.

Могила Слободана Мілошевича. Фото: Српска.ру.

На сайті «Новини Новоросії» з'явилася інформація, що чемпіонка світу з пауерліфтингу росіянка Мар'яна Наумова, яка часто буває в «ДНР», везе незвичайний подарунок ватажкові бойовиків Олександру Захарченку - троянду з могили сербського лідера Слободана Мілошевича (президент Югославії, звинувачений у злочинах проти людяності , вироку по його справі не було, так як в 2006 помер у в'язниці в Гаазі), передають Патріоти України.

Спортсменка побувала в садибі Мілошевича, де їй подарували саджанець троянди. Вона вирішила такий оригінальний подарунок передарувати іншому терористові. Відомий український політтехнолог і блогер Олексій Голобуцький опублікував відповідне фото і написав: «Могильна естафета: Мілошевич вахту здав, Захарченко прийме. Бабі-важковаговику з РФ прийшла в голову чудова ідея: а чи не привезти трояндочку з могили Мілошевича в Донецьк Захарченку? Ага - вже на його могилку».


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...