19-річна дурепа з Росії додумалася: "Курмаршалу" Захарченку везуть у подарунок квіточку з могили згнилого у Гаазі югославського "м'ясника"

Спортсменка Мар'яна Наумова побувала в садибі Слободана Мілошевича, де їй подарували саджанець троянди.

Могила Слободана Мілошевича. Фото: Српска.ру.

На сайті «Новини Новоросії» з'явилася інформація, що чемпіонка світу з пауерліфтингу росіянка Мар'яна Наумова, яка часто буває в «ДНР», везе незвичайний подарунок ватажкові бойовиків Олександру Захарченку - троянду з могили сербського лідера Слободана Мілошевича (президент Югославії, звинувачений у злочинах проти людяності , вироку по його справі не було, так як в 2006 помер у в'язниці в Гаазі), передають Патріоти України.

Спортсменка побувала в садибі Мілошевича, де їй подарували саджанець троянди. Вона вирішила такий оригінальний подарунок передарувати іншому терористові. Відомий український політтехнолог і блогер Олексій Голобуцький опублікував відповідне фото і написав: «Могильна естафета: Мілошевич вахту здав, Захарченко прийме. Бабі-важковаговику з РФ прийшла в голову чудова ідея: а чи не привезти трояндочку з могили Мілошевича в Донецьк Захарченку? Ага - вже на його могилку».


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...