20 років працював на Москву: В Україні спіймали російського агента (фото, відео)

Контррозвідка затримала російського шпигуна під час спецоперації.

Агент працював на РФ. Фото: СБУ

Співробітники Служби безпеки України затримали на Черкащині агента Служби зовнішньої розвідки Російської Федерації, повідомляють Патріоти України.

Чоловік виявився уродженцем Самари. Згодом він тривалий час жив на території Черкаської області та отримав українське громадянство. Російські спецслужби завербували його у 1996 році.

З початком російської агресії куратори поставили агенту завдання стати учасником громадсько-політичних структур патріотичного спрямування. Від так чоловік здійснював підривну діяльність у Києві та Черкаському регіоні. Отриману інформацію агент передавав російським спецслужбам.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...