23 градуси морозу і хуртовини: Синоптики розповіли, до чого готуватися українцям

На дорогах країни ожеледиця. Вітер північний із переходом у західних і північних областях на південний, 5-10 м/с.

Ілюстрація: bipbap.ru

У середу, 24 січня, холодне повітря охопить майже всю Україну, повідомляють Патріоти України з посиланням на на Укргідрометцентр.

Згідно з прогнозом синоптиків, у середу погоду більшості областей визначатиме гребінь північного антициклону, лише схід і південний схід залишиться в зоні впливу атмосферного фронту, повідомляє Укргідрометцентр.

Зокрема, у східних регіонах, Запорізькій та Херсонській областях уночі помірний, удень невеликий сніг, пориви вітру 15-20 м/с, місцями заметілі, на решті території без опадів.

На дорогах країни ожеледиця. Вітер північний із переходом у західних і північних областях на південний, 5-10 м/с.

Температура вночі 12-17° морозу, на Прикарпатті та півночі Лівобережжя місцями 18-23°, у східних областях і на Закарпатті 7-12° морозу; вдень 5-10°, у більшості західних областей і на крайньому півдні країни 0-5° морозу.

У Києві 24 січня без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний із переходом на південний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-14°, удень 6-8° морозу.

У четвер, 25 січня, в Україні без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, на півдні та сході північно-східний, 5-10 м/с.

Температура в західних областях вночі 5-10° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на решті території вночі 11-16° морозу, в східних, місцями центральних областях 17-20°, удень 2-7° морозу, в східних областях 6-11° морозу.

У Києві 25 січня без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-13°, удень 3-5° морозу.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...