3 роки за вбивство вівчарки: У Харкові суд прийняв жорстке рішення

Ілюстрація: insight-ukraine.org

Жовтневий районний суд Харкова визнав винним і засудив 51-річного чоловіка на 3 роки та 4 місяці за замовне вбивство вівчарки, повідомляють Патріоти України.

У липні 2016 року 40-річний житель Новобаварського району Харкова найняв місцевого п’яницю для вбивства своєї вівчарки та видав йому молоток як знаряддя злочину, за виконання якого пообіцяв пляшку горілки, повідомляє прокуратура.

Виконавець відвів собаку до річки, тримав її за нашийник і бив по голові молотком. Одна з сусідок почула вереск тварини, викликала зоозахисників і поліцію. Врятувати вівчарку не вдалося – вона загинула від отриманих травм.

Суд визнав зловмисника винним у жорстокому поводженні з тваринами та призначив йому 3 роки та 4 місяці позбавлення волі, додавши частково невідбуте покарання за скоєну раніше крадіжку.

Замовника вбивства власної собаки, 40-річного харків’янина, суд визнав винним у підбурюванні та пособництві у знущанні над твариною і заарештував його на 3 місяці.

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...

"Бумеранг" повернувся: Ключова галузь економіки РФ зіткнулася з гострим дефіцитом працівників - причиною стало вторгнення в Україну

середа, 8 травень 2024, 6:44

Перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили в нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ з...