66-річна українська модель потрапила до списку 100 жінок світу, що надихають (відео)

Сотню жінок від 15 до 94 років обрали з понад 60 країн. Серед них — лідерки держав, національні героїні, звичайні робітниці, або ті, що надихають своєю діяльністю.

Лариса Михальцова

Список склала редакція ВВС, передають Патріоти України.

66-річна Лариса Михальцова з села на Миколаївщині — єдина жінка з України, яка потрапила до цього списку. Вона викладає уроки баяну дітям. Уперше вона стала моделлю, коли їй було 63 роки. Її побачив в ресторані власник одного з глянцевих видань і запросив на фотосесію — відтоді у Михальцової почалася кар’єра моделі. Вона знімалася для закордонних видань та ходила європейськими подіумами. Для цього вона спеціально брала уроки танців і дефіле.

Серед 100 обраних у списку жінок є, зокрема, координаторка благодійних організацій з Британії, 27-річна жінка з Гани, яка обробляє метал, міністерка закордонних справ Кенії, стенд-ап комік з Індонезії, президентка Організації жіночої свободи в Іраку, студентка з Сирії, астроном з Японії та фермерка з Індії.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...