72-річний дідусь із Китаю став бабусею

Чоловік зважився на зміну статі.

У Китаї дідусь став бабусею. Фото: Thinkstock.

Сьогодні, 17 лютого, 72-річний мешканець Пекіна перетворився на жінку: він вирішив зробити операцію по зміні статі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Колишня дружина пенсіонера, з якою вони перебували в шлюбі 30 років (з 1970 по 2000), цілком його підтримала і навіть була поруч з ним під час його перетворення на жінку.

Відзначається, що чоловік пройшов сотні медичних тестувань та відповів на тисячу запитань. Медики зробили пацієнтові вагінопластику і збільшення молочних залоз.

Після операції щасливий Синь Юе сказав, що, ставши жінкою, завершив виконання своєї мрії.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...