А як же скрепне "дєдиваєвалі"?: У Росії чоловік вирішив обміняти медалі прадіда-ветерана на iPhone

Оголошення про обмін з'явилося в пабліку соцмережі ВКонтакте від жителя Ситивкара.

Медалі. Ілюстрація:http://www.macdigger.ru

Житель Комі виклав у соцмережі оголошення про обмін бойових нагород учасника Великої Вітчизняної війни на iPhone. Автор оголошення просить провести операцію анонімно. Про це пише сайт PG11.ru, передають Патріоти України.

Як стало відомо, у Сиктивкарі чоловік пропонує продати або обміняти бойові нагороди свого прадіда, учасника Великої Вітчизняної війни, на смартфон або планшет Apple. Оголошення від анонімного користувача з'явилося в одному з пабліків з продажу та обміну товарів в соціальній мережі "ВКонтакте" напередодні Дня Перемоги, 8 травня.

"Скоро Велике свято для всіх нас - 9 Травня! На жаль, мій прадід не дожив всього тижні до цього дня. Від нього залишилися деякі нагороди, які він отримав під час і після війни. Зараз ці медалі нам не потрібні, а йому - тим більше! Тому продам, ну або обміняю на Aipad Air або на iphone 6. Всі питання по телефону", - написав підприємливий сиктивкарець.

Інтернет-користувачі були здивовані вчинком дописувача. "Я був просто шокований, що таке взагалі можливо. Це ганьба для нашого міста", - заявив Микита Іванов. Багато користувачів мережі назвали такі дії ганебними і неприпустимими.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...