А як же скрепне "дєдиваєвалі"?: У Росії чоловік вирішив обміняти медалі прадіда-ветерана на iPhone

Оголошення про обмін з'явилося в пабліку соцмережі ВКонтакте від жителя Ситивкара.

Медалі. Ілюстрація:http://www.macdigger.ru

Житель Комі виклав у соцмережі оголошення про обмін бойових нагород учасника Великої Вітчизняної війни на iPhone. Автор оголошення просить провести операцію анонімно. Про це пише сайт PG11.ru, передають Патріоти України.

Як стало відомо, у Сиктивкарі чоловік пропонує продати або обміняти бойові нагороди свого прадіда, учасника Великої Вітчизняної війни, на смартфон або планшет Apple. Оголошення від анонімного користувача з'явилося в одному з пабліків з продажу та обміну товарів в соціальній мережі "ВКонтакте" напередодні Дня Перемоги, 8 травня.

"Скоро Велике свято для всіх нас - 9 Травня! На жаль, мій прадід не дожив всього тижні до цього дня. Від нього залишилися деякі нагороди, які він отримав під час і після війни. Зараз ці медалі нам не потрібні, а йому - тим більше! Тому продам, ну або обміняю на Aipad Air або на iphone 6. Всі питання по телефону", - написав підприємливий сиктивкарець.

Інтернет-користувачі були здивовані вчинком дописувача. "Я був просто шокований, що таке взагалі можливо. Це ганьба для нашого міста", - заявив Микита Іванов. Багато користувачів мережі назвали такі дії ганебними і неприпустимими.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...