А як же слова, що українців - не існує? Кумир російської молоді і фанат "ДНР" їде в Київ

24 грудня у столичному клубі Atlas збирається виступити скандальний російський репер Гнойный (Слава КПСС), передають Патріоти України.

Стало відомо, що виконавець у своїх піснях та виступах відзначався антиукраїнською позицією. Але, не дивлячись на це, співак хоче читати реп для української публіки. Поки що невідомо, чи є реакція СБУ на цей запланований візит.

У травні 2017 року Гнойный та ще один російський репер Замай виступали у севастопольському клубі Artishok, тим самим порушивши українське законодаство, незаконно перетнувши український кордон.

На одному з концертів Слава КПСС назвав українців “неіснуючою нацією”, що викликало скандал в середовищі українських любителів репу.

Крім того, з Гнойным провів інтерв’ю відомий російський відеоблогер Юрій Дудь. Репер, коментуючи протести у Росії, заявив, що вважає президента своєї країни “красавчиком” та з радістю його обняв би. У соцмережах користувачам не дуже сподобалося таке підлабузництво.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...