А як же тепер в Москву? Російський журналіст зробив тату з гербом України в Києві (фото)

Фото: ФБ

Московський журналіст Олександр Тверський зробив у Києві татуювання із зображенням герба України - тризуба. Фотографію він опублікував на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Зробив. Для мене це найперше символ свободи, символ протиборства імперії зла з усіма її вадами та нелюдськими жахами. Антипод рабства та диктатури. Ну і просто по-моєму нічого такий малюночок", - написав він.

Користувачі оцінили вчинок Олександра, однак тепер радять не їхати в Москву. "Вау! Сашо, це дуже сміливо! Бережи себе!", "Малюнок бомбезний! Лякати ваших поліцаїв влітку", "Це просто подвиг! Як? Ви ж росіянин? А додому тепер як? Може, тут залишитеся?" - відреагували користувачі.

Однак дехто вважає його вчинок нерозсудливим. "Мені відразу згадався випадок як тварина 19-тирічному хлопчикові руку відрізала через татуювання "Слава Україні". Ой, Сашо, не тільки в Росію не потрібно повертатися, у будь-якій країні тепер із коротким рукавом ризиковано", - зазначила Світлана Голуб.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...