А як же "велікая Расєя"? Повалій хоче повернутися до Києва

Також співачка поскаржилася, що на її самопочутті позначається конфлікт між Росією і Україною.

Відома співачка Таїсія Повалій, яка після Євромайдану втекла з України в Росію, зібралася повернутися до Києва на новорічні свята. Про це йшла мова в її інтерв'ю російському виданню "Собеседник", повідомляють Патріоти України.

Артистка збирається летіти на батьківщину 27 грудня. Вона повернеться до Києва з чоловіком зустрічати Новий рік у колі сім'ї

Співачка стверджує, що відмовилася від великих гонорарів за виступи в новорічну ніч, вважаючи, що всіх грошей не заробиш.

"Всі близькі отримають від мене новорічні подарунки. Зазвичай я дарую новорічні ялинкові іграшки. Іду в магазин сама і вибираю щось новеньке. Іграшки зараз такі гарні: яскраві, блискучі. Мої рідні завжди дуже радіють їм", - поділилася Повалій.

"З новорічним столом мені буде допомагати моя матуся. Обов'язково приготуємо салат олів'є. А ще у нас буде печена картопля. Я її обожнюю - це дуже смачно! На жаль, в цьому році виходить, що в плані їжі мені гріх на душу доводиться брати частенько. Ми з чоловіком багато їздимо, гастролюємо. Після концертів забігаємо у ресторан або магазин, бачимо гарні салати на вітрині і купуємо. Хочеться відразу з'їсти!" - стверджує співачка.

Також знаменитість поскаржилася, що на її самопочутті позначається конфлікт між Росією і Україною.

"Звичайно, це відбивається. Нервові переживання, буває, безсоння - бо думаєш багато. В іншому ніяких проблем зі здоров'ям у мене немає. Слава Богу!" - додала Повалій.

Ціни злетять вдвічі? Як дефіцит какао вплине на вартість солодощів в Україні

середа, 1 травень 2024, 7:44

початку року світові ціни на какао різко збільшилися втричі. За прогнозом експертів, це може вплинути на підвищення цін в Україні, що призведе до зростання у два рази вартості шоколаду. Про це повідомляє Zn.ua, передають Патріоти України.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...