А якщо представник України у Тель-Авіві осудить "Хунту" й виправдає державу-агресора? Музичний продюсер запідозрив втручання ФСБ у нацвідбір на "Євробачення-2019"

Москва могла долучитись до просування від України лояльних до неї кандидатів з метою інформаційної провокації на всеєвропейському музичному конкурсі

Можливо дівчата просто бояться казати щось нелояльне стосовно окупантів. Адже у Криму залишаються їх батьки, можливо дійсно не поділяють переконання ,що Крим був і є українським. Як би там не було, у мережі не затухає скандал через непатріотичні висловлювання сестер з дуету Анна-Марія в інтерв’ю тележурналісту Роману Скрипіну, зазначають Патріоти України.

Крім питання приналежності Криму сімферопольські близнючки не стали відповідати на питання, чи потрібна кримськотатарська автономія і сперечалися з журналістом про УПА та необхідність участі у «ватних» новорічних концертах на телеканалах, які називають проросійськими.

У коментарі для видання Styler відомий український продюсер Олександр Ягольник розкритикував таку позицію і сказав, що досі в шоці від цього скандального інтерв’ю.

«Я перебуваю в дикому шоці від того, що так багато учасників цьогорічного Нацвідбору пов’язані з Росією та інтересами Росії тут в Україні», - сказав він.

«Я збентежений досі, особливо коли на власні очі побачив інтерв’ю Анни з Марією. Мені здалося, що цей відбір – це якась чергова спецоперація ФСБ над українським шоу-бізнесом. Принаймні все вибудували так, що хто б не поїхав від України на Євробачення, артиста так чи інакше будуть пов'язувати із Росією й нема гарантій, що подальші інтерв’ю вже в Тель-Авіві не принесуть ще сюрпризів на кшталт інтерв’ю дівчат з Сімферополя», - каже Ягольник.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...