А їм все мало! Топ-пропагандист Путіна "присвоїв" сусідню країну

У Москві не відмовляються від імерських амбіцій.

Ілюстрація: ЖЖ

Російський журналіст з так званого "кремлівського пулу" Дмитро Смирнов заявив, що запланована в Гельсінкі зустріч президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна, пройде "на території Російської імперії". Про це він написав на своїй сторінці в Twitter, повідомляють Патріоти України.

Користувачі соціальних мереж обурилися цій заяві. "Ні щоб зустрітися в Казані, на території улусу Джучі", "Скоморох, ти в якому році живеш?", "Не вдавитеся, імперці?", "І після зустрічі Пиня повернеться в Київську Русь. Або в Татаро-Монгольське ханство?" , - жартують над словами кремлівського журналіста в коментарях.

У той же час, український політтехнолог Олексій Голобуцький вважає, що висловлювання Смирнова слід використати для того щоб довести країнам Європи та США необхідність зміцнення оборони і протидії режиму Путіна.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...