А хто у вас взагалі обирає? - "Мы ее не выбирали": Росіяни в шоці від пісні Самойлової для "Євробачення"

Рішення відправити дівчину в інвалідному візку, що протизаконно гастролювала у окупованому Криму було політичним і у 2017-му і у 2018-му. Якість пісні гірша, а перемога у пісенному конкурсі для організаторів у Москві не головне

Конкурсну пісню і кліп російської співачки Юлії Самойлової, яка представить Росію на "Євробаченні-2018", гостро розкритикували самі росіяни, зазначають Патріоти України.

Самойлова представила пісню "I Will not Break" ("Я не зламаюся"), з якої вона виступить на сцені "Євробачення" в Лісабоні. Примітно, що більшість користувачів Мережі жорстко висловилися про її роботу, про що свідчать коментарі, залишені під відео на офіційному YouTube-каналі конкурсу.

Так, Юлія Самойлова раніше зазначила, що пісня є для неї дуже близькою і таким чином артистка бажає донести до слухача свої особисті переживання.

"Це не просто ніжна балада, а пісня зі стрижнем. Підкреслює мій жвавий характер, і мені це подобається. Вона про мене, про мене. Я себе в ній відчуваю справжньою", - заявила Юлія.

Однак, її одкровення зовсім не оцінили шанувальники конкурсу, назвавши композицію і відеоролик до неї однією з найгірших робіт, представлених для пісенного конкурсу. а також "ганьбою для Росії".

"Це ганьба, хлопці", - відзначив один слухач.

"Соромно за заявку. Ми її не вибирали", - додав інший.


Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...