"А липи цвітуть": В мережі шаленіють від дуету народних артистів Вашингтонщини Дональда Трампенка і Хілларі Клінтончук (відео)

Другі теледебати кандидата на пост президента США від демократів Хілларі Клінтон і кандидата-республіканця Дональда Трампа надихнули відеоблогерів на творчість.

Дональд Трамп і Хілларі Клінтон. Фото: REUTERS.

У мережі своєрідно обіграли теледебати кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа і його опонента, екс-першої леді і кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, доповнивши відеоряд з політиками піснею відомого радянського і українського співака і композитора Іво Бобула "А липи цвітуть". Відповідним відео поділився на своїй сторінці в соцмережі Facebook блогер Дмитро Коваленко, передають Патріоти України.

"А далі на хвилях радіо "Промінь" прозвучить пісня-посвята всім закоханим у виконанні зворушливого дуету народних артистів Вашингтонщини Дональда Трампа і Хілларі Клінтон!", - іронічно підписав він ролик.

Слід зазначити, що відео користується величезною популярністю в мережі: всього за 13 годин після публікації його переглянули понад 100 тис. разів, а понад 2,7 тис. осіб відзначили його як вподобане.

Не втримались блогери і від коментарів: "Дональда Трампенко та Хілларі Клінтончук!", "Хоч зараз у палаці "Україна" сольник зможуть зібрати!", "ВОГОНЬ !!!))) Вінниця в захваті!", "Бомба", "Як професійна меломанка, знімаю капелюха! 7 разів подивилася, поки відірватися змогла", "Ізраїль повзає)", "Аплодую стоячи!!! Підспівував зі сльозами на очах!", "Круто! Нехай гастролі починають", "Супер! Душевно вийшло".

Відео в мережі також поділилася українська телеведуча, співачка і громадський діяч Анжеліка Рудницька.

У той же час на Заході відео дебатів також супроводили піснею - там Трамп і Клінтон "співають" I've Had The Time of My Life зі знаменитого американського фільму "Брудні танці".

За повідомленнями в ЗМІ, ролик всього за один день набрав більше 600 тис. переглядів, а блогери серйозно подумали, що кандидати на пост президента США дійсно виступають з піснею.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...