А міг же ще тоді в'язи скрутити: Виявляється, Путін у 1970-х знімався в кіно як всілякий непотріб, виконуючи небезпечні трюки

​Президент Росії Володимир Путін в 1970-х роках знявся в декількох фільмах на кіностудії Ленфільм, розповіли телеканалу Дождь його колеги по знімальному майданчику.

Зокрема, за словами колеги президента Росії по секції дзюдо, колишнього депутата Держдуми, президента Міжнародної федерації самбо Василя Шестакова, з Путіним вони знялися в трьох фільмах: Блокада, Ижорський батальйон, а назву третього фільму Шестаков згадати не зміг, зазначають Патріоти України.

Вони тоді грали і німців, і радянських солдатів. Відзначається, що Путін брав участь в зйомках в якості каскадера.

Про кінематографічну кар'єрі у Путіна також розповів ще один колишній борець Микола Ващилін.

Ващилін стверджує, що на одній з фотографій зі зйомок, які у нього збереглися, зображений Путін, але достовірно визначити це по тій фотографії не можна.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков сказав Дождю, що йому нічого не відомо про зйомки Путіна в кіно.

Прес-секретар Ленфільму Артемій Аграфенін відповів, що на кіностудії не змогли знайти картку Володимира Путіна в картотеці каскадерів, але зазначив, "що це не означає, що він не знімався".

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...