"А он мироточит?": У Росії оцінили жіночий патріотичний iPhone (фото)

Присвятили новинку Поклонській.

СкріншотУ Росії представили перший жіночий патріотичний iPhone 7, що викликав дискусії і критику в мережі. Як відзначили розробники, на унікальний дизайн їх надихнула депутат Наталія Поклонська, повідомляють Патріоти України.

В рамках Міжнародного жіночого дня популярний в Росії бренд люксових смартфонів представив "перший в історії жіночий патріотичний iPhone 7", основними елементами якого стало золото, шкіра анаконди, герб Російської Федерації, а також гасло "Любов починається з Росії".

"Серед наших патріотичних дизайнів просто не було такого, який відповідав би вимогам жінки, нарешті ми створили його", - впевнено заявили представники бренду.

"Створюючи цей дизайн, ми думали про жінок Росії, про наших прекрасних сучасниць, хто любить свою країну, про тих, хто пишається нею. Ми думали про Наталю Поклонську, її красу і жіночність укупі з самовідданістю, професіоналізмом і людською гідністю, що надихали нас", - продовжили розробники.

У мережі ж унікальний дизайн і ціна пристрою (199 000 руб.) викликали критику і обурення. "Поміняли задню кришечку, і ціна апарату зросла втрич.і Ай, молодца!", "Ганебний несмак", "Герб лише ганьбить", - стали обурюватися в коментарях. "А він мироточить?", - посміялися в обговореннях.


Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...