"А потом залили монтажной пеной": Мережу підірвав новий фейк "ДНР" про те, як "Правий сектор" змусив бабусю їсти газету на блокпосту (відео)

Соцмережі вже висміяли фантазії Басуріна, зазначивши, що його новий фейк може стати хітом цього року, не гірше фейку про розп'ятого хлопчика в Слов'янську.

Фото: ЗМІ

Так званий заступник командувача оперативного командування терористів "ДНР" Едуард Басурін, відомий фейками про ЗСУ, відзначився новою заявою про "звірства" "Правого сектора" під Донецьком, повідомляють Патріоти України.

Так, в інтерв'ю сепаратистським ЗМІ він розповів, що представники "Правого сектора" в разі виявлення сім-карти оператора терористів "Фенікса" ламають її або пропонують заплатити "викуп".

"Там взагалі був кричущий випадок: бабуся завернула тормозок у місцеву газету. Коли вони її побачили, то забрали тормозок і намагалися на вулиці спалити газету. Був сильний вітер, і вони не могли її підпалити. Вони змушували бабусю цю газету з'їсти. Люди обурилися, їх слухати ніхто не став. Коли люди стали обурюватися, вони газету все-таки забрали, тормозок віддали, але в дуже грубій формі поводились з людьми, які перебували в цьому автобусі", - розповів Басурін.









Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...