А що ж буде, якщо оберуть? Позашляховик з кандидатом у президенти брутально порушив ПДР і врізався у скромний "Жигуль" (доповнено)

Мережею ширяться чутки про специфічну травму водія-порушника в області паха. Однак імовірно це все жарти дотепників з Міської клінічної лікарні №1, більш відомою в народі як "Єврейська лікарня"

Народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець 1 лютого потрапила в ДТП в Одесі. Інцидент трапився після прямого ефіру, котрий політик провела спільно з Одеською політичною платформою.

Богомолець сиділа на пасажирському сидінні попереду, її машина врізалася у ВАЗ. Симпатики поспішили заявити, що ВАЗ навмисно «йшов на таран» і «цілився» в переднє пасажирське сидіння, де сиділа кандидат в президенти України. У неї травмовано праве плече і права нога. Однак швидку для Богомолець не викликали.

Дещо інше повідомляє радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк, зазначають Патріоти України.

«Авто кандидата в президенти Ольга #Богомолец потрапило в ДТП сьогодні ввечері в Одесі. На щастя без постраждалих та без серйозних наслідків», — пише у Facebook офіцер поліції.

Пан Форостяк зазначив, що аварія виникла через порушення правил дорожнього руху водієм позашляховика, в якому перебувала кандидат, викликавши зіткнення з іншим автомобілем, "Жигулями".

«На винуватця складено адміністративний протокол, інша сторона претензій не має, а навпаки, чомусь ніби навіть як задоволені що потрапили в новини, чи то задоволені компенсацією яку вірогідно отримали», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 18 січня ЦВК зареєструвала Ольгу Богомолець кандидатом в Президенти України.

Тим часом одесити жваво обговорюють скандальну новину:

Український легіонер героїчно витяг "Реал" у протистоянні з "Манчестер Сіті": Результати чвертьфіналів Ліги чемпіонів УЄФА

четвер, 18 квітень 2024, 6:15

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24 мюнхенська "Баварія" вибила лондонський "Арсенал", а українець Андрій Лунін забезпечив мадридському "Реалу" перемогу над англійським "Манчестер Сіті". . Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матчі-відповіді. "Баварія" – "...

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...