А ви це знали? Як отримати компенсацію за зекономлені газ і світло (інфографіка)

Для того, щоб отримати гроші за зекономлені газ і світло субсидіантам потрібно до 1 вересня подати заяву в управління соцзахисту населення, повідомляють Патріоти України.
– Так само як минулого року, під монетизацію підпадають зекономлених домогосподарствами еквівалент вартості 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення, або 100 кубів газу, – йдеться у повідомленні.

Інформацію про наявність економії одержувачі субсидії можуть відслідковувати в своїх платіжках або звернувшись до постачальника газу або електроенергії.

Відкриття рахунку в банку, через який проводитимуться виплати соцдопомоги і пенсій має здійснюватися судсидіантом самостійно.

– На момент подачі заяви рахунок в банку вже повинен бути відкритий. При цьому у містах виплати здійснюватимуть виключно через банківські установи, а у сільській місцевості – через банки або пошту за вибором одержувача, – повідомляє прес-служба.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...