А ви це знали? Супрун розповіла, чим можна замінити антибіотики під час застуди

Під час застуди рекомендовано постільний режим замість прийому антибіотиків. Про це на своїй сторінці у Facebook заявила виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, повідомляють Патріоти України.

"Ми постійно попереджаємо, що у лікуванні застуди не є ефективними антибіотики, інтерферони, імуномодулятори, рослинні препарати та купи вітамінів. Натомість відлежування в ліжку, спокій, повноцінний сон, достатня кількість пиття та здорова їжа –найкращі помічники в боротьбі із застудою", - написала вона.

За словами в.о. міністра, важливо не переносити хворобу на ногах. "Потрібно створити для організму комфортні умови, щоб він міг упоратися з вірусом самостійно. Повірте, у нього на це є достатньо ресурсів", - зазначила Супрун.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...