А ви це знали? ТОП-9 функцій тіла, якими людина не може керувати

До списку неконтрольованих процесів входять "гусяча шкіра", утворення слини, позіхання і розмноження бактерій всередині організму і на поверхні тіла.

Ілюстрація: lifehacker.ru

Вчені назвали біологічні функції організму, які виникають просто так і людина не може їх контролювати, повідомляють Патріоти України.

Випадіння волосся. Зменшення кількості волосся залежить від різних факторів, та зупинити це неможливо. Часто це пов’язано із генетикою. Також грає роль густина, товщина і гранична довжина, до якої виростає волосся.

Ріст нігтів. У жодної людини нігті не виростають на однакову довжину. У правші вони швидше ростимуть правій руці, у шульги– на лівій. За місяць вони стають довшими на 2,5 мм.

Вироблення жиру. Це відбувається незалежно від того, чи хоче цього людина. Він потрібен для того, щоб шкіра залишалася у хорошому стані, захищена від забруднень і інших шкідливих впливів довкілля.

Нав’язливі думки. У понад 90% людей з’являються нав’язливі думки перед сном. У деяких людей цей процес трансформується у психічне захворювання. також вчені не знають, чому з’являються сни та як зробити так, щоб ними можна було керувати.

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...