А ви це знали? Замість таблеток: Які чаї знімуть головний біль

Щоб перестала боліти голова, варто пити м'ятний, імбирний, ромашковий та чай з корицею, повідомляють Патріоти України.

При головному болі не потрібно відразу вживати пігулки. Є старі методи боротьби з цією проблемою. Ромашковий чай має протизапальні властивості.

Чай з корицею підійде не тільки для лікування мігрені, а й інших проблем зі здоров'ям. Він містить магній, залізо і кальцій. Допомагає регулювати рівень цукру в крові і показник ліпідів.

Імбирний чай містить в собі протизапальні речовини, здатні придушити початковий етап, який викликає запалення і біль - саме через це і зникає ця проблема.

М'ятний чай визнаний найсмачнішим і корисним напоєм. Він відомий своїми антибактеріальними властивостями. Крім головного болю, м'ята також здатна вгамувати нудоту, блювоту і розлади шлунка.

Екзотичний індійський чай масала має знеболюючу дію. У ньому є різні спеції, які роблять його лікувальним.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...