Або "шишка" з Москви, або знову когось "завалили": Соцмережі повідомили про переполох в центрі Донецька

Окупованим Донецьком почали ширитися дивні чутки в зв'язку зі скупченням великої кількості військових.

Приміщення Донецької ОДА. Фото: Униан.

У Донецьку, біля будівлі "Будинку уряду ДНР", де раніше розташовувалася Донецька обласна державна адміністрація, вишикувалася охорона з автоматників. Про це повідомляють очевидці з окупованного міста, передають Патріоти України.

Крім того, помічено скупчення озброєних людей біля бульвару Шевченка в районі будівлі "МГБ ДНР". По бульвару Шевченка в районі Торгового інституту перекрито рух транспорту. Також жителі міста чули виття сирен в цьому районі.

Користувачі соціальних мереж вважають, що це пов'язано або з візитом високопоставленого чиновника з РФ або з черговим вбивством видного бойовика.

У соцмережах також припускають, що в Донецьк міг приїхати радник президента РФ Владислав Сурков. В даний момент підтвердження про візит російського чиновника немає.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....