"Адский труд": Шустер розповів, чим займався після від'їзду з України

Журналіст переконує, що поборов власну "зіркову хворобу"

Скріншот

Відомий журналіст Савік Шустер розповів, що після від'їзду з України жив в Індії і на Близькому Сході, де займався написанням книги. Про це він заявив в ефірі програми "Гордон" на телеканалі "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

"По-перше, це, звичайно, робота над книгою! Це пекельна праця, тому що це узагальнення всієї статистики, яка у мене була. І всі ці дані потрібно було дуже ретельно класифікувати, проаналізувати і осмислити. Само по собі - це пекельна робота. Далі, я ще займався кіно. Я створив таку дуже гарну телевізійну групу в Південній Індії з дуже талановитих хлопців і почав працювати над документальним фільмом. Це фільм про витоки нашої культури. Розумієте, Індія - це дуже серйозна частина того, що ми є сьогодні", - заявив він.

За його словами, він тимчасово припинив зйомки через сезон дощів в Індії. "Я почав вивчати санскрит. Я продовжу зйомки в вересні", - сказав журналіст. Шустер також не виключив, що і сам може знятися у фільмі. "Якби мені запропонували роль слідчого, скажімо, у Львові 20-х або 30-х років. Таку роль я б зіграв із задоволенням, наприклад!" - заявив він.

За словами Шустера, робота над книгою допомогла перемогти "зіркову хворобу". Це ("зіркова хвороба", - ред.) зникло досить швидко. Це було боляче! Я не думав, що це буде так боляче. Робота над книгою допомогла заглушати "ломку" від "зіркової хвороби", - сказав журналіст.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...