Аферисти намагались знов "почистити" чужі кишені нових жертв: У Києві затримали директора "Еліта-Центру" - прокуратура

Декому доведеться знов повертатись за грати

Правоохоронці викрили та задокументували протиправну діяльність директорів двох будівельних компаній, пов'язаних з "Еліта-Центром"

"Викрито та задокументовано протиправну діяльність директорів двох будівельних компаній, які свого часу організували фінансову піраміду із продажу нерухомості "Еліта-Центру", - цитує повідомлення прес-служби київської прокуратури Патріоти України.

"Установлено, що директор ТОВ "Еліта-Центр", діючи у змові з керівником ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія" ПСП ЛТД", вимагали $50 тис. від власника квартири в новобудові "Еліта-Центр" за припинення майнового спору щодо визнання права власності на це житло. Зловмисники за вказану винагороду пропонували свою допомогу у вирішенні питання щодо невідкриття проти власника квартири цивільних справ та відклик існуючих позовів щодо права власності на це житло, яке вони самі ж реалізували кільком покупцям", – ідеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що директора ТОВ "Еліта-Центр" було затримано 15 лютого за місцем його проживання, "а його спільника – під будівлею Оболонського райсуду столиці одразу після одержання зазначених коштів".

"На даний час за погодження з Київською місцевою прокуратурою №9 директору ТОВ "Еліта-Центр" та ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія" ПСП ЛТД" повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 КК України. Підозрюваним готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", – додали в прокуратурі.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...