Африканські країни зацікавилися українськими радіолокаційними системами та засобами РЕБ

В "Укроборонпромі" домовилися з військовим керівництвом кількох країн Африки про постачання озброєнь українського виробництва

Фото: hubs.ua

Представники державної госпрозрахункової зовнішньоторговельної та інвестиційної фірми «Укрінмаш» (концерн «Укроборонпром»), домовилися з військовим керівництвом кількох країн Африки. Мова йде про постачання озброєнь українського виробництва, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "Укроборонпрому".

"Делегація ДП “Укрінмаш”, що входить до складу ДК “Укроборонпом”, на чолі з заступником генерального директора Юрієм Шрамком бере участь в одній з найбільших військових виставок Африки – «Africa Aerospace and Defense AAD», що проходить в м. Преторія, ПАР.

Державна фірма провела переговори з керівниками військових відомств Анголи, Кенії, Танзанії, Нігерії, Конго, Мозамбік. Міністрам оборони було презентовано потенціал вітчизняних підприємств ВПК, зокрема в бронетанковій, авіаційній та суднобудівній галузях.

Іноземні партнери також відмітили значний інтерес до радіолокаційних систем та засобів РЕБ виробництва вітчизняних підприємств.

Нагадаємо, ДП “Укрінмаш” є спеціально уповноваженим підприємством, шо здійснює експорт та імпорт товарів військового та подвійного призначення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що обсяг експорту військової продукції "Укроборонпрому" з початку 2016 року склав 1,5 млрд доларів. Головними покупцями озброєнь є Саудівська Аравія і Ірак, а також Китай, Індія, Казахстан, Азербайджан, Пакистан, та кілька африканських країн, серед яких - Алжир, Єгипет, Ефіопія, Ангола та Нігерія.

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...