Агресор не відступить: Розвідник розповів про плани росіян в Азовському і Чорному морі

Події у Керченській протоці стали, по суті, показником, наскільки виріс рівень воєнної загрози для нашої країни з боку Російської Федерації. У Чорному морі, у Криму, 5-8 грудня були проведені широкомасштабні навчання, Ці навчання мали не тільки продемонструвати нам і всій міжнародній спільноті силу і перевагу РФ у Чорноморському регіоні, каже представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібицький, повідомляють Патріоти України.

Про Азовське море

"Росія повністю контролює Азовське море і здатна будь-якої миті закрити Керченську протоку — пропускати тільки тих, кого захоче. По суті, блокада Азовського моря вже є"

Про Чорне море

"Набагато складніше Росії буде з Чорним морем, на берегах якого розташовані інші країни. В односторонньому порядку, як РФ діяла і діє з Азовським, із Чорним морем їй не вдасться "вирішити питання". Морські конвенції, морське право. І важливий фактор — потужна підтримка України за фактом збройної агресії в районі Керченської протоки.

Росіяни і той самий Путін бачать цю реакцію світової спільноти. Вони розуміють, що в разі подальших подібних агресивних дій реакція теж буде відповідною"

Про Крим

"На сьогодні Кримський півострів — як непотоплюваний авіаносець. Він виконує свою роль. Ті самі функції, як і за часів Союзу"

Про Херсонську область

"Захоплення об'єктів інфраструктури в цьому регіоні Росія активно відпрацьовувала ще у 2015 році. Саме з цієї причини у Джанкої був розміщений вертолітний полк. Зараз там поставили дивізіон комплексу С-400. Там перебуває батальйонна тактична група, яка готова провести операції. Там же відпрацьовуються питання залучення повітряно-десантних військ, які можуть бути перекинуті на нашу територію"

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...