Акція "Зігрій солдата в АТО": Українці Італії закупили теплі речі для захисників України

Волонтери придбали 28 теплих флісових светрів та 20 пар вовняних шкарпеток.

Речі для військових. Фото: соцмережі.

Українська громада міста Неаполь, Італія, закупила для українських бійців, що знаходяться в зоні АТО, теплі речі. Про це звітує місцева активістка Валентина Головашова на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Всього волонтери придбали 28 теплих флісових светрів та 20 пар вовняних шкарпеток. "Сьогодні разом з волонтерами Андрієм Монахом та Надією закупили на кошти, зібрані під час акції "Зігрій солдата в АТО", теплі речі. Сторгувалися по 7,5 євро за кофту та по 1 євро за пару панчох. В українському агентстві домовилися про безкоштовну відправку посилок в неділю. Великі патріоти з цього офіса Роман та Ліна передали свої кошти - 40 євро на закупи ще теплих флісових кофт. Завтра зранку знову в магазин в Ерколано", - розповіла Головашова.

Нагадаємо, українська громада міста Неаполь на Водохреща організувала патріотичні купання. Під під час свята учасники провели акцію "Зігрій солдата в АТО". Сума пожертвувань — 120 євро. Довірена волонтерка Наталка Вінник вручить придбані речі бійцям в АТО.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...