Але дитину не повернеш: Суд виніс вирок водієві, який збив насмерть дівчинку в Києві

Ілюстрація: ЖЖ

23 листопада Дарницький районний суд Києва засудив до 8 років в'язниці Андрія Черкашина, який на смерть збив 9-річну Катерину Чоп в мікрорайоні Осокорки, повідомляють Патріоти України.

Також суд зобов'язав обвинуваченого виплатити компенсацію в розмірі 2 млн грн сім'ї загиблої дівчинки і 200 тис. грн рідним потерпілої.

"Я каюсь в тому, що скоїв. Я розумію, що батьки ніколи не пробачать мене. Я не наркоман, я не крав. Я розумію, що скалічив життя, і я розумію, що ніколи в житті мені не пробачать того, що я вчинив, але на волі я приніс би більше користі ", - сказав Черкашин в суді.

На минулих засіданнях засуджений заявляв, що готовий стати рабом родичів загиблої, щоб спокутувати перед ними свою вину.

За словами батька загиблої, ні Черкашин, ні його родичі або представники з сім'єю не зв'язувалися. Катерина була єдиною дитиною в сім'ї.

"Дитину не повернути, в душі у нас трагедія. Шкода, що немає довічного ув'язнення. Я б хотів, щоб він отримав довічне, але стаття цього не передбачає", - сказав батько загиблої дівчинки Василь Чоп.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...