Алла Пугачова остаточно прощається зі сценою та залишає Росію

Залишок життя велика співачка хоче присвятити родині, подорожам, боротьбі з хворобами, що беруть гору

Примадонна планує усамітнитися і більше не давати концертів, повідомляють джерела, близькі до сім'ї співачки. Алла Пугачова вирішила, що ювілейний концерт до її 70-річчя стане останнім виходом на сцену. Потім, ймовірно, Пугачова повернеться в свій маєток на Кіпр і зосередиться на родині та дітях. У планах співачки - подорожі, турбота про власне здоров'я і виховання дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними видання «Старх», артистка отримує пенсію в розмірі 17 тисяч рублів (десь 6750 грн - ред.), Однак всі гроші віддає в якості матеріальної допомоги, а сама, зізналася, її забезпечує чоловік - комік Максим Галкін.

Алла Пугачова вийшла на сцену ще в далеких 1960-х. У листопаду 1965 році будучи студенткою 2-го курсу училища відправилася в свою першу гастрольну поїздку з Мосестради у складі збірної програми. На початку 1966 року на співачку вийшов маловідомий тоді композитор Володимир Шаїнський. Він запропонував записати кілька його пісень: «Как бы мне влюбиться», «Не спорь со мной», «Дрозды». Незабаром «Як би мені закохатися» і «Не сперечайся зі мною» стали переможцями конкурсу «Пісня місяця», що проводився на Всесоюзному радіо СРСР.

Протягом усієї кар'єри Алла Борисівна дала кілька тисяч концертів. Наразі співачка більшу частину часу проводить за кордоном, має громадянство країни ЄС. Також Пугачова проходить курс тривалого лікування від важкої форми діабету.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...