​Алла Пугачова вигнала зятя з сім'ї і навіть забороняє наближатися

Примадонна намагається уникати Преснякова, не запрошувати на свої заходи і не спілкуватись навіть по телефону. Сам співак теж підтвердив, що є небажаним гостем

Відомий і колись популярний співак Володимир Пресняков заявив, що Алла Пугачова не запросили його на ювілейний концерт у Кремлі, котрий має відбутись 15 квітня. За словами колишнього зятя, він не втрачає надії потрапити на прощальний виступ легенди російської сцени і навіть готовий придбати квиток за свій рахунок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Батько внуків Алли Борисівни розповів, що поки не отримав запрошення на прийдешній ювілейний концерт народної артистки СРСР до її 70-річчя.
За словами 50-річного артиста, він все ще сподівається отримати заповітний квиток, незважаючи на те, що до грандіозної події залишилося два місяці. Однак, якщо цього не відбудеться, композитор готовий особисто заплатити за нього.
«Ні, поки мене ніхто не кликав. Якщо не покличуть, ну що ж, піду по квитку », - цитує Преснякова видання.
За словами колишнього зятя і батька першого онука Примадонни, він дізнався про сольний виступ співачки в Кремлі з новин в ЗМІ. Крім того, Пресняков-старший поскаржився на те, що рідко спілкується з Аллою Борисівною.
«Це дуже скритна сім'я. Ми з Аллою Борисівною взагалі нечасто бачимося, приблизно раз на рік. Рідко зідзвонюємося, в основному вітаємо один одного з днем народження. У березні минулого року, наприклад, вона мені говорила теплі слова з нагоди 50-річчя », - зазначив музикант.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...