Американського фрілансера отруїли та обікрали в потязі "Укрзалізниці" (відео)

У Річарда Джефреса вкрали $9000, забрали всі кредитні картки, фотоапарат "Нікон", ноутбук і флешку, де збережена важлива інформація, однак він мало що може пригадати, як це відбулося, бо підозрює, що йому в каву щось підсипали.

Річард Джефрес. Фото:http://rivnepost.rv.ua/

У американця поцупили 9 тисяч доларів у потязі "Київ-Ковель-Варшава". Про це передає Рівне вечірнє, зазначають Патріоти України.

Річард Джефрес — фрілансер зі штату Південна Короліна днями прилетів зі США в Україну. Домовився з друзями про те, що проведе кілька днів у Рівному. Друзі купили йому квиток на потяг, проте американець на київському залізничному вокзалі вирішив поміняти сидячі місця на купейні.

Дорогою до каси його зупинив невідомий чоловік і запропонував допомогти придбати місце у купе. Річард погодився, бо сподівався, що їхатиме сам у купе, яке зможе закрити.

Проте у потязі "Київ-Ковель-Варшава" на нього чекало розчарування. До купе увійшов інший чоловік і повідомив, що він також має тут місце.

“Він запропонував мені кави, я нічого поганого не запідозрив, ” — розповідає містер Джефрес. Наступні кілька годин американець не пам’ятає. Не може пригадати, ні як заснув, ні яким чином вийшов з потяга. Підозрює, що у каву йому підсипали якоїсь речовини.

“У мене вкрали усі гроші… Окрім того, забрали всі кредитні картки, фотоапарат "Нікон", ноутбук і флешку, де збережена важлива інформація… Але я нічого не пам’ятаю. Це вперше у житті мене так обікрали… Забрали 9000 доларів.” — бідкається іноземець.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...