Американський астроном розкрив таємницю найвідомішого позаземного сигналу

Позаземний сигнал Wow! був зареєстрований в 1977 році і, на думку ряду фахівців, міг бути посланням інопланетної цивілізації.

Розкрито таємницю найвідомішого позаземного сигналу. Фото: РЕН ТВ.Астроном зі Сполучених Штатів Америки Антоніо Паріс 2 роки вивчав сигнал Wow! і підтвердив його природне походження, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дослідник зміг виявити кілька аналогічних сигналів. Всі вони створювалися кометами, що підтверджує їхнє природне походження.

За словами Паріса, початковий сигнал Wow! подала комета 266P/Christensen. Її транзит спостерігався з 27 липня по 15 серпня 1977 року в околиці групи зірок Chi сузір’я Стрільця.

До слова, сигнал Wow, який тривав 72 секунди, зафіксували 15 серпня 1977 року за допомогою радіотелескопу Велике вухо. Тоді його визнали доказом існування позаземного життя.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...