Андрій Макаревич розлютив "свідків секти Путіна" казкою про законодавство в Росії (відео)

За кілька днів відео подивилися більше 100 000 разів, пост зібрав понад 3 000 дописів.

А.Макаревич. Фото: РИА Новости.

У мережі згадали пісню Андрія Макаревича "Казка про законодавство", присвячену владі Російської Федерації і записану на відео у 2015 році. Ролик, який з'явився у Facebook-паблік "Свобода", викликав палкі дискусії, пишуть Патріоти України.

В основу "Казки про законодавство" лягла розповідь Макаревича про те, як пишуться закони в Росії. На відео лідер "Машини часу" співає, акомпануючи собі на гітарі.

На момент публікації в мережі ролик зібрав тисячі переглядів, однак цього раз реакція інтернет-користувачів виявилася куди більш палкою. За кілька днів відео подивилися більше 100 000 разів, пост зібрав понад 3 000 дописів, а в коментарях розгорілися дискусії, в яких можна зустріти, як захоплення Макаревичем, так і відверті образи явних прихильників Кремля.

"Поважаю, з перших концертів, завжди актуальний, талановитий і порядний", "Як поважав Макаревича, так і не вдається розчаруватися. Ти сила, за тобою правда", - підтримали в обговореннях артиста.

"Моральний урод, який підтримав бандеро-нацистський режим в Україні", - поспішили з образами противники подібних жестів артиста.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...