"Армагеддон" у Львові: Злива з градом, затоплені вулиці, зламані дерева, поранені люди (фото, відео)

Стихія біснувалася недовго. Однак і звиклим до ливнів львів'янам було непереливки

У понеділок, 4 червня близько 14:00 годині до Львова присунула негода із потужним ливнем, грозою, а місцями – й градом, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дивись.info".

вулиця Шпитальня/ фото Дивись.info
Також внаслідок грози на вулиці Клепарівській, поблизу Краківського ринку впало дерево. На даний час рух ускладнено.

вулиця Джерельна

За повідомленням Гарячої лінії міста Львова, на куті вул. Галицької та пл. Ринок впала частина фасаду будинку. Потерпів громадянин Айзербаджану, мешканець м. Баку. Чоловік госпіталізований у Лікарню швидкої медичної допомоги.

Додамо, що Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що по Львову в другій половині дня із збереженням до кінця доби 4 червня подекуди грози.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...