Астрологію чекають реформи: 13-ий знак Зодіаку кардинально змінює традиційний уклад

​Американські астрономи вважають, що необхідно відновити древній принцип розділу небесної сфери в залежності від місця розташування Сонця і додати 13-й знак Зодіаку - Змієносця.

У Зодіаку з'явиться 13-ий знак - Змієносця. Ілюстрація: ЖЖ.

Через появу нового знака, частина людей вимушено змінить своїх небесних покровителів. Також скоротиться кількість днів в інших знаках Зодіаку. Під новий знак потраплять ті, дата народження яких припадає на період між 30 листопада і 17 грудня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, група міжнародних астрономів в США вимагає, щоб відбулася кардинальна реформа традиційного розподілу небесної сфери, після чого був введений додатковий і 13-й за рахунком знак Зодіаку. Він вже отримав назву Змієносця - за однойменним сузір'ям.

Американські вчені відзначають, що нинішня структура зодіакальних знаків, що складається з 12-ти сузір'їв, грунтується на системі, виробленій ще в Стародавньому Вавилоні.

"Згідно з цією системою, в день народження кожної людини Сонце має перебувати в сузір'ї, якеому належить даний знак. Але через зміни протягом століть орбіти руху Землі, це положення зараз порушене", - заявив американський вчений Парку Канкл.

Вчені вважають, що сьогодні необхідно відновити древній принцип розділу небесної сфери в залежності від місця розташування Сонця і додати 13-й знак зодіаку - Змієносця.

Отже, згідно з новими правилами, список знаків Зодіаку тепер буде відкривати Козеріг (20 січня- 16 лютого), а замикати список буде Стрілець (17 грудня - 20 січня).

При цьому багато людей змінили свої звичні знаки Зодіаку.

Згідно з оновленим списком, наприклад, народжені під знаком Овна стали тепер Рибами (11 березня - 18 квітня), Раки перейшли до Близнюків (21 червня - 20 липня), народжені під знаком Лева тепер відносяться до Раків (20 липня - 10 серпня) і т.п.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...