Авто не встигло загальмувати: Віце-прем'єр Польщі потрапила у ДТП (фото)

У четвер, 25 жовтня, віце-прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло потрапила в автомобільну аварію в Сілезькому воєводстві на півдні країни, повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням, колона з трьох урядових автомобілів рухалася у напрямку до міста Освенцим. Перше авто зупинилось перед пішохідним переходом, а наступне авто не встигло загальмувати, через що і сталося зіткнення. При цьому водій третього авто в колоні зміг уникнути зіткнення.

За даними правоохоронців, у ДТП ніхто не постраждав. Сама ж Шидло у Twitter теж написала, що в результаті аварії постраждалих немає.

"Дякую за турботу, все гаразд. Було невелике зіткнення, але ніхто не постраждав. Пошкоджено фари і бампери автомобілів", – написала віце-прем’єр Польщі.

До слова, в лютому 2017 року Шидло також потрапила в аварію, але тоді вона потрапила до лікарні з травмами.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...