Авто не встигло загальмувати: Віце-прем'єр Польщі потрапила у ДТП (фото)

У четвер, 25 жовтня, віце-прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло потрапила в автомобільну аварію в Сілезькому воєводстві на півдні країни, повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням, колона з трьох урядових автомобілів рухалася у напрямку до міста Освенцим. Перше авто зупинилось перед пішохідним переходом, а наступне авто не встигло загальмувати, через що і сталося зіткнення. При цьому водій третього авто в колоні зміг уникнути зіткнення.

За даними правоохоронців, у ДТП ніхто не постраждав. Сама ж Шидло у Twitter теж написала, що в результаті аварії постраждалих немає.

"Дякую за турботу, все гаразд. Було невелике зіткнення, але ніхто не постраждав. Пошкоджено фари і бампери автомобілів", – написала віце-прем’єр Польщі.

До слова, в лютому 2017 року Шидло також потрапила в аварію, але тоді вона потрапила до лікарні з травмами.


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...